| Privacy statement

- Slagerij Antens -

Terug

BBQZeg nou zelf, het is toch een feest om op een mooie zomerse dag gezellig buiten te genieten van een heerlijke barbecue. Maar wij weten ook dat steeds meer mensen het hele jaar door genieten van een lekker stuk vlees van de grill, want ook de winterbarbecue komt steeds meer in trek.

Daarom is De Zaak vol Smaak Slagerij Antens het hele jaar door de barbecuespecialist bij uitstek. De vakman die alles in huis heeft. Van de lekkerste spiezen, hamburgers, shaslicks en kipproducten tot de lekkerste specialiteiten. Van sausjes en marinades tot de beste adviezen voor de lekkerste bereiding.

Grootvlees op de barbecue
Probeer ook eens grootvlees op de barbecue. Een heerlijke malse ribeye, een cote de boeuff of bijvoorbeeld een malse varkensprocureur. De bereiding is vaak gemakkelijker dan u denkt, terwijl het resultaat geweldig lekker is. Bij De Zaak vol Smaak Slagerij Antens helpen wij u graag bij de keuze en geven wij u tips op welke wijze u het grootvlees op de barbecue het beste kunt bereiden.

Op tijd bestellen
Omdat wij met verse producten werken zouden wij graag uw bestelling het liefst 2 dagen van te voren willen ontvangen. Zodat we tijdig alles in huis kunnen hebben.


Download hier onze bestellijst